Deel je kleurrijke Super-foto’s nu op sociale netwerken
Rutger Otto

Het is na een update van de hysterische foto-app Super mogelijk om je creaties te delen via sociale media.

Super delen

Vorige maand kwam Super in de App Store, de app van Twitters medeoprichter Biz Stone’s Jelly Industries. Super is een app die foto-apps met sociale netwerken kruist. Net als Instagram dus, alleen draait Super meer om hectische felle kleuren. Met de app geef je jouw foto de drukte mee van een comic of MTV-programma door er figuurtjes en tekst aan toe te voegen.


super

Nu, een maand na de eerste versie, is de eerste grote update een feit. Het belangrijkst is dat de deelfunctie van Super is uitgebreid, zodat je jouw Super-creaties nu kan delen met netwerken als Instagram, Tumblr en Twitter. Dat kan nu op het ‘Link it’ scherm, waar je ook een locatie en link aan het plaatje kan toevoegen.

De update maakt het ook mogelijk dat je posts van anderen met een ‘love’ kan belonen door er dubbel op te tikken. Slim afgekeken van Instagram. Ook geeft de app nu suggesties van mensen die je kan volgen, waarvan Super denkt dat je hun creaties tof vindt.

Super-app downloaden

De Super-app is gratis te downloaden iOS 7.1 of nieuwer en voor de installatie is 32,4MB aan vrije opslagruimte benodigd.


Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.