Runners deal! De iPhone 15 nu met korting oplopend tot €486!

Fijne iOS-agenda Sunrise biedt nu integratie met andere apps

Rutger Otto
17 juni 2014, 16:43
2 min leestijd
Fijne iOS-agenda Sunrise biedt nu integratie met andere apps

Sunrise werkt met derde partijen om apps te integreren in je kalender. Zo kun je nu Evernote, GitHub, Songkick, TripIt en Asana aan je Sunrise-account koppelen. Daarmee zie en bewerk je alle relevante data meteen op je kalender.

Lees verder na de advertentie.

sunrise update

De vijf apps die nu beschikbaar zijn voor Sunrise is slechts het begin, zegt CEO Pierre Valade tegen TechCrunch. “We breiden het aantal beschikbare apps voor Sunrise uit. Eigenlijk willen we alles dat werkt met je agenda integreren.”

Koppelen met apps van derden

Met de TripIt-koppeling kun je bijvoorbeeld toekomstige reizen in Sunrise zien staan, zonder dat je ze handmatig moet invoeren. Dat geldt ook voor concerten. Met Songkick kun je artiesten volgen om te zien wanneer ze bij jou in de buurt optreden. Deze verschijnen met de nieuwe Sunrise update meteen in je agenda. Kun je meteen kijken of je vrij moet vragen. Met Evernote kun je taken koppelen aan je kalender.

In Sunrise kun je jouw Evernote notities zelfs bewerken, andersom kun je in Evernote ook de datum aanpassen. Het synchroniseren van de twee apps werkt beide kanten op, dus de informatie is altijd up to date. Natuurlijk, als je de meer uitgebreide functies van Evernote wil gebruiken, zul je de app alsnog moeten openen.

De meest complete agenda-app

Het is duidelijk hoe Sunrise zich als app hoopt te profileren. In de toekomst is er nog veel meer mogelijk. Je kunt je voorstellen dat de agenda automatisch inplant wanneer het Nederlands elftal speelt tijdens een WK of EK, zodat je die tijden vrij moet houden. Met andere woorden: Sunrise probeert een supercomplete agenda te worden, die zoveel informatie kan weergeven als je maar wil, zolang er maar een datum aan kleeft.

Met de update heeft Sunrise eveneens een nieuwe datumprikker geïntroduceerd om evenementen aan te maken. Je kan Sunrise gratis downloaden voor iOS 7 of nieuwer. Je hebt dan 8 MB aan vrije opslagruimte nodig.


Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu