Sunrise 2.0: prachtige update voor kalender-app met nieuw iOS 7-design
Wouter Nijsen

Sunrise heeft een update gehad die de app er prachtig uit laat zien in iOS 7 en bovendien iCloud-synchronisatie introduceert.

Dit vernieuwde iOS 7-uiterlijk zie je meteen terug in de populaire kalender-app. Het icoontje van de app is bijvoorbeeld helemaal ‘iOS 7’ geworden en in de app zelf ziet alles er veel platter en strakker uit. Hij komt nu in ieder geval net zo simpel ogend over als een gemiddelde iPhone-app van Apple zelf, met veel wit en enkele feller gekleurde elementen.

Het is daarnaast mogelijk geworden om je Sunrise-kalender aan je iCloud-account te koppelen. Dit kon voorheen nog alleen met je Gmail-agenda. Hierdoor ben je niet langer afhankelijk van Googles agenda om al je afspraken online op te slaan.

Sunrise nog lang niet klaar met updaten

Voor de update heette de app overigens nog Sunrise Calender. De app heeft zijn naam dus ietwat ingekort met zijn laatste update. Sunrise is volledig gratis te vinden in de App Store. Sunrise zegt bij de beschrijving van zijn app bovendien nog lang niet klaar te zijn met het verbeteren van de app: verwacht de komende maanden dus nog veel meer updates!

Bekijk ook ons overzicht met beste iPhone-apps.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.