Sudoku’s oplossen met Google Goggles
Redactie

Google is de laaste tijd flink aan het experimenteren met verschillende zoekmethodes. Op de computer ben je natuurlijk gebonden aan een toetsenbord en een muis om zoekopdrachten uit de voeren, maar vanaf een smartphone kan je andere methodes verzinnen om je zoekopdracht uit te voeren. Google heeft vandaag Google Goggles uitgebreid. Het is vanaf nu mogelijk om advertenties te herkennen en sudoku’s op te lossen.

Sudoku’s oplossen met je camera

Enkele weken geleden hebben we aandacht besteed aan een applicatie die een sudoku op een foto kan oplossen. Deze functie werkte redelijk, maar zag soms toch nog cijfers verkeerd op het papier staan. Daarnaast was het erg belangrijk dat je een goede foto nam. De nieuwe functie van Google Goggles is makkelijker te gebruiken omdat de technieken van Google beter zijn.

Om een sudoku op te lossen met Google, hoef je alleen maar een foto te nemen via de Google Mobile-applicatie. Na het analyseren weet de applicatie meteen dat er een sudoku te vinden is op de foto. De oplossing wordt niet direct verklapt, want je moet eerst nog op ‘Solve Sudoku’ tikken om naar een oplossing te zoeken. Als je dit gedaan hebt, verschijnt de oplossing met een leuke animatie op je beeldscherm.

Google

Google, Inc.

8,0 (4 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.