Win het hart van je meisje en stuur een Valenstijnskaart via ‘Smilez’

Wouter Nijsen
12 februari 2014, 19:04
2 min leestijd
Win het hart van je meisje en stuur een Valenstijnskaart via ‘Smilez’

Commerciële onzin of niet: iedereen met vlinders in de buik vindt het leuk om een romantische kaart te krijgen op Valentijnsdag. Wacht dus niet langer en verras de liefde van je leven nu met jouw persoonlijke boodschap in een prachtig ontworpen video met Smilez, een Nederlandse app die via augmented reality schitterende Valentijnskaarten in elkaar knutselt.

Lees verder na de advertentie.

Smilez is al een paar maanden in de App Store te vinden, maar kreeg onlangs speciaal voor Valentijnsdag een kleine update. De app staat erom bekend dat het een nieuwe dimensie geeft aan het versturen en ontvangen van postkaarten. Niet meer saai via de brievenbus en op papier, maar met leuke effecten en het belangrijkste: met jouw hoofd op de voorgrond.

→ Check de leukste en nieuwste apps voor je iPhone op onze iPhone apps-pagina!

De app werkt heel eenvoudig: je maakt met je iPhone of iPad een filmpje en plaatst deze op de app. Daarna kies je uit die video een fragment dat de voorkant van de kaart zal beslaan. Voor de binnenkant van de kaart voeg je een lieve, persoonlijke boodschap en het adres van je geliefde toe.

Valentijnskaart maken was nog nooit zo leuk

Smilez screen

Vervolgens wordt de Valentijnskaart automatisch afgedrukt en verzonden. De geluksvogel scant met zijn of haar smartphone de voorkant van de ontvangen kaart, en niet veel later zal jouw persoonlijke video worden afgespeeld op haar toestel. Niet eerder was het maken en versturen van lieve berichtjes zo leuk en hip.

De kracht van een goede Smilez-kaart is dat de persoonlijke boodschap letterlijk voor je ogen tot leven. De makers van Dutch Rose Media stellen het zo: “Je geeft de ontvanger letterlijk en figuurlijk een glimlach cadeau.”

Het versturen van een video-kaartje via Smilez kost €2,25 (exclusief porto). Deze kosten zijn gelijk aan die van een gemiddelde, statische wenskaart. Er kan afgerekend worden via iDeal en creditcard. De app zelf is gratis te downloaden via de App Store.

Korting op je Valentijnskaart

Als lezer van iPhoned.nl krijg je tot en met 14 februari 50 procent korting op het versturen van een Valentijnskaart via Smilez. Gebruik hiervoor de kortingscode ‘Smilez-14-2’.

Smilez

Dutch Rose Media

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Smilez
Smilez
Smilez
Smilez
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu