Stuur een echte kaart vanaf je iPhone met de Cardagram app
Redactie

Met je iPhone een echte ansichtkaart of ander kaartje versturen? Dat is vanaf vandaag mogelijk. Je maakt met je iPhone een gepersonaliseerde kaart, die bij je wie je maar wilt binnen enkele dagen in de brievenbus valt.

Traditionele ansichtkaarten

Er zijn nog maar weinig mensen, die op vakantie de tijd nemen om ansichtkaarten te kopen, een persoonlijke boodschap erop schrijven en vervolgens naar het postkantoor gaan. Met de iPhone en Cardagram app hoef jij al deze stappen niet te nemen, maar kun je toch een traditionele ansichtkaart naar je familie of vrienden versturen. Waar je ook ter wereld bent. Je kunt een foto maken en deze meteen als ansichtkaart verzenden of je maakt gebruik van een van de andere drie bronnen, zoals Facebook, Instagram of mobiel fotoalbum.

Hoe werkt het?

Maak of selecteer een foto. Schrijf er vervolgens een persoonlijke boodschap bij en verstuur je kaart via Cardagram door het gewenste bezorgadres te selecteren. Je persoonlijke kaart wordt binnen vierentwintig uur gedrukt en per post bezorgd op het door jou opgegeven adres. Binnen Europa komt je kaart al binnen vier dagen op het bezorgadres terecht, maar vanuit de rest van de wereld duurt het wat langer.

De app Cardagram kun je vanaf maandag 9 juli gratis downloaden op je iPhone. Om de lancering te vieren kost het verzenden van een kaart tijdelijk 0,99 euro in plaats van het reguliere tarief van 1,99 euro.

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.