Stufi weet wanneer je je studiefinanciering ontvangt
Redactie

Studenten hebben altijd een tekort aan geld als we de stereotypen mogen geloven. De ING speelt hier handig op in met ‘Stufi’. De app vertelt je wanneer je studiefinanciering wordt gestort door DUO. Daarnaast kun je je saldo checken, en ‘het kortste strootje’ spelen.

Na het openen van de applicatie zie je een grote aftelklok in beeld. Als deze klaar is, staat de studiefinanciering op je bankrekening (als het goed is). Je kunt dit als ING-klant checken door op de knop ‘Saldo Checken’ te tikken.

Strootje trekken

De applicatie bevat ook nog een klein spelletje dat van pas kan komen in studentenhuizen. Het spelletje heet ‘Strootje trekken’. Het werkt vrij eenvoudig: Iedereen trekt een strootje uit de oranje hand en als je het kortste strootje hebt, ben je de klos. Je kan zelf een taak verzinnen voor de persoon met het kortste strootje, zoals bijvoorbeeld ‘bier tillen’, ‘afwassen’ of ‘schoonmaken’.

De applicatie is niet nieuw. De ING heeft deze applicatie namelijk in 2009 al in de App Store gezet. Toch hebben veel studenten deze applicatie nog niet ontdekt, want de dowload cijfers vallen erg tegen aan de datering recensies te zien.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.