Street View app via Apple Maps op je iPhone

Redactie
25 februari 2013, 7:29
1 min leestijd
Street View app via Apple Maps op je iPhone

Apple Maps beschikt zelf niet over de optie om een straat te bekijken, maar via de app Street View op je iPhone heb je daar wel de mogelijkheid voor. Met deze applicatie hoef je dus geen gebruik meer te maken van de app Google Maps.

Lees verder na de advertentie.

Hoe werkt het?

street-view-app

Als je de Street View op je iPhone hebt geïnstalleerd kun je vanuit Apple Maps op de knop routenavigatie klikken. Dan vul je het adres in van de straat die je wilt bekijken en moet je eerst nog op de knop OV-route plannen klikken. Je ziet vervolgens een overzicht waar Street View tussen staat. Klik nog een keer op de routeknop en dan krijg je een beeld van de betreffende locatie.

Beelden uit het museum

Met de app Street View kun je meer dan alleen beelden van straten bekijken, want er worden ook opties geboden om van overdekte locaties beelden te zien. Daarbij kun je denken aan een winkelcentrum of een museum, zodat je vooraf al kunt bekijken waar je heen wilt. In totaal zijn er over de hele wereld meer dan driehonderd van dergelijke locaties beschikbaar met onder meer ook beelden van skiresorts en onderwaterattracties.

De naam van de app Street View is rechtstreeks afgeleid van de straatweergave van Google, maar afkomstig van de ontwikkelaar FutureTap GmbH.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu