Streepjescodes scannen met ‘Streepjescodescanner.nl’
Redactie

Prijzenvergelijken is de afgelopen jaren een zeer populaire activiteit op het internet. Om deze dienst naar een hoger niveau te tillen heeft ‘Streepjescodescanner.nl’ een applicatie gelanceerd. Met deze applicatie kan je de streepjescodes van boeken, films, spelletjes en cd’s scannen. Nadat de applicatie de streepjescode heeft herkend krijg je een lijst met prijzen te zien.

Streepjescodes scannen

Het scannen van de streepjescodes is niet moeilijk. Je hoeft alleen maar de iPhone-applicatie op te starten en op ‘scan’ te klikken. Nadat je op de knop geklikt  hebt opent je camera. Om de streepjescode te scannen moet je deze tussen de lijnen op het scherm afbeelden.

Zodra de applicatie de streepjescode herkent hoor je een belletje. De prijsinformatie van onder andere bol.com, Van Leest en Wehkamp verschijnt direct in beeld. Hierdoor kan je meteen zien waar het product het goedkoopst is.

Vergelijkingssites

Via de applicatie kan je ook direct doortikken naar een vergelijkingssite. Er zijn een aantal zeer grote sites zoals ‘Kieskeurig’, ‘Beslist’ en ‘Hardware.info’ in de applicatie verwerkt, waardoor je makkelijk in de andere webwinkels kan zoeken naar prijzen.

Streepjescodescanner.nl‘ is gratis te downloaden uit de App Store.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.