Streaks Workout is Apples gratis App van de Week

Rick van der Veer
8 september 2017, 11:04
2 min leestijd
Streaks Workout is Apples gratis App van de Week
Streaks Workout

Streaks Workout

€ 4,99

Reviewscore

8

Apple heeft de fitness-app Streaks Workout deze week tot App van de Week verklaard. Deze helpt je met het vinden en bijhouden van de perfecte workouts voor jouw tijdschema.

Lees verder na de advertentie.

Streaks Workout: oefeningen voor jouw situatie

Apple roept wekelijks op donderdag een app of game uit tot de gratis App van de Week. Deze week staat Streaks Workout in de spotlight, een app die je helpt met het vinden van de juiste oefeningen voor een specifieke situatie.

Zodra je Streaks Workout opent kies je hoe lang je wil trainen. Dit varieert van snelle oefeningen van 6 minuten, tot aan langere workouts die een half uur duren. Daarna kies je welke oefeningen je wil doen, waarbij je aan kunt geven of er oefeningen zijn die je niet wil doen. Op deze manier kun je de focus leggen op spiergroepen die je meer of minder aandacht wil geven.

Het fijne aan Streaks Workout is dat je voor de oefeningen uit de app geen dure apparaten nodig hebt, alleen een vloer (met misschien een matje) en wat tijd. Alles wat je traint doe je namelijk met je eigen lichaamsgewicht of de zwaartekracht. Zo heb je geen losse gewichten nodig om de oefeningen uit te voeren.

Streaks Workout legt daarnaast je sportprestaties vast in de Gezondheid-app. Bovendien heeft de app ook ondersteuning voor Apple TV, zodat je dus ook voor het grote scherm je dagelijkse oefeningen kan doen. Zo hoef je niet met je iPhone in de hand op de grond te liggen, terwijl je je oefeningen wil doen.

Streaks Workout downloaden

Via onderstaande link kun je Streaks Workout gratis downloaden in de App Store. Om de app te kunnen gebruiken heb je iOS 8 of nieuwer nodig, en zo’n 43MB aan vrije opslagruimte. Let wel op: aanstaande donderdag komt er een nieuwe app, waarna Streaks Workout niet meer gratis is.

Download Streaks Workout in de App Store (gratis)

Streaks Workout

Crunchy Bagel

€ 4,99 via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu