Stijlvolle notitie-app NOTE’d tijdelijk gratis in App Store
Wouter Nijsen

De kleurrijke en stijlvolle notitie-app NOTE’d is tijdelijk gratis in de App Store te downloaden. Van een dagboek tot kleine notities of een fotoalbum: NOTE’d heeft overal een speciaal plekje voor.

noted2Simpelheid en doeltreffend: dat is NOTE’d. Met meer dan 25 verschillende notitie-stijlen biedt de app een opslagplaats voor alles wat je graag wilt onthouden. Een notitie kan onder andere uit tekst, audio, een locatie en foto’s bestaan en wordt (optioneel) in categorieën onderverdeeld. Als je zelf de notities wilt sorteren, druk je lang op de specifieke notitie en sleep je ‘m naar de gewenste plek. De app beschikt ook over een tabblad met al je memo’s die je direct terug kunt luisteren.

Delen van notities met NOTE’d

De notitieboekjes binnen de app waarin alle notities op worden geslagen, kunnen worden hernoemd en van een pincode worden voorzien. Het delen van notities is ook geen probleem: dat gebeurt via Twitter, SMS of e-mail. Je hebt ook de mogelijkheid om al je notities in Dropbox op te slaan. Dit back-upbestand geldt tevens als een volledige back-up van NOTE’d, mocht er iets met de app op je iPhone gebeuren.

Een andere leuke eigenschap van NOTE’d is de mogelijkheid om een notitie in screenshot-variant op je lockscreen weer te geven. Handig voor als je die dag een lijstje moet afwerken en je graag (vaak) aan al je taken wordt herinnerd.

NOTE'd

Suxxexx

6,0 (7 reviews)
€2,29 via App Store
NOTE'd
NOTE'd
NOTE'd
NOTE'd
NOTE'd

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.