Rij zover mogelijk over de oneindige weg van Stickman Rush

Rutger Otto
30 maart 2015, 16:12
2 min leestijd
Rij zover mogelijk over de oneindige weg van Stickman Rush
Stickman Rush

Stickman Rush

Gratis

Stickman Rush is één van de ‘beste nieuwe games’ in de App Store. Het design van het spel spreekt meteen aan, maar is de rest van de game ook zo goed?

Lees verder na de advertentie.

Stickman Rush

Sinds Monument Valley is er iets veranderd in het gamelandschap van iOS. Ontwikkelaars steken steeds meer tijd in het zo aantrekkelijk mogelijk maken van hun apps. Ook in Stickman Rush is dat weer het geval: de game oogt geweldig met zijn zachte kleuren en schattige voertuigen. Vandaar dat het veel mensen waarschijnlijk aanspreekt: momenteel staat het spel hoog in de hitlijst met gratis apps.

In Stickman Rush is het de bedoeling dat je een blauw lijnpoppetje in een voertuig over de eindeloze weg loodst. In het begin is dat een raket, later speel je door muntjes te verzamelen steeds meer voertuigen vrij. De bedoeling is dat je andere weggebruikers en obstakels op straat ontwijkt.

Stickman Rush - Android / iOS Official GamePlay Trailer

Rare besturing

Dat doe je door over het scherm te vegen. Omhoog en omlaag om van baan te wisselen en naar rechts om te springen. Daar zit echter een minpunt in. De game wordt namelijk schuin gepresenteerd. Daardoor denken je hersenen dat je schuin over het scherm moet vegen om van baan te wisselen, waardoor je in het begin behoorlijk vaak zult crashen omdat je niet goed swipet.

Op het beginscherm van Stickman Rush kun je bekijken wat je beste score is en die kun je steeds blijven verbeteren. Daarnaast is het mogelijk elke dag een prijs op te halen, zodat je bijvoorbeeld nieuwe voertuigen kan kopen. Hier zitten best geinige bij, zoals een donut-truck of een schildpad.

Stickman Rush downloaden

Het spel is wel geinig, maar veel van hetzelfde, waardoor het misschien niet heel lang boeiend blijft. Heb je even niets te doen en zoek je een spelletje voor tussendoor, dan kun je het een kans geven. Hij is gratis (bevat niet verplichte in-app aankopen) en is te downloaden voor iOS 6 of nieuwer.

Stickman Rush

Ketchapp

Gratis via App Store

Stickman Rush
Stickman Rush
Stickman Rush
Stickman Rush
Stickman Rush
Stickman Rush
Stickman Rush
Stickman Rush
Stickman Rush
Stickman Rush
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu