Steun Serious Request met Christmas Sharing Tree
Redactie

Kerst is een feest dat je normaal gesproken met familie en vrienden viert. Het is één van de sociaalste feesten van het jaar. De applicatie Christmas Sharing Tree maakt het geheel nog socialer. Met deze applicatie kan je door middel van vrienden een versierde, digitale kerstboom verdienen. Als je een piek koopt via de in-app winkel, steun je ook nog eens 3fm Serious Request.

Samen een volle kerstboom sparen

Als je de applicatie download, krijg je een digitale kerstboom met 6 versieringen. Één daarvan is willekeurig gekozen. Je kan andere items verzamelen door je iPhone via bluetooth te koppelen met een andere iPhone, iPod Touch of iPad met de applicatie. Je zal vanzelf een scherm krijgen te zien met de nieuwe versiering die je verdiend hebt met de koppeling.

Steun Serious Request, koop een piek

In de applicatie kan je heel eenvoudig een piek kopen voor je digitale kerstboom. De prijs van deze piek varieert van 79 cent tot 2,99. De opbrengst van de pieken wordt geschonken aan het glazenhuis van 3fm. Tussen 18 en 24 zal dit radiostation namelijk zo veel mogelijk geld op halen om aids te bestrijden.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.