Steun het Jeugdsportfonds met de app Sportzomer 2012 Scheurkalender op je iPhone
Redactie

De zomer van 2012 wordt een geweldige sportzomer met het EK voetbal, Wimbledon, Tour de France en de Olympische Spelen. Jij kunt een bijdrage leveren om kinderen via het Jeugdsportfonds te laten sporten door de app Sportzomer 2012 Scheurkalender op je iPhone te downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Jeugdsportfonds

In Nederland zijn er veel kinderen, die vanwege de financiële situatie thuis niet in staat worden gesteld om een sport te beoefenen. Het Jeugdsportfonds ondersteunt deze gezinnen, zodat kinderen wel de mogelijkheid krijgen om lid te worden van een sportclub. Er worden sportkansen gecreëerd voor kansarme kinderen, waarbij het Jeugdfonds de contributie en sportartikelen betaalt. Door de app Sportzomer Scheurkalender op je iPhone te downloaden lever jij daar een bijdrage aan.

Sportzomer Scheurkalender 2012

De app kun je tegen betaling van 1,59 euro downloaden, waarvan de opbrengst naar het Jeugdsportfonds gaat. Maar je krijgt er zelf natuurlijk ook wat voor terug. Gedurende 73 dagen krijg je leuke informatie voorgeschoteld, zoals het programma van de dag. Ook leuke sportweetjes en anekdotes ontbreken niet net als cartoons en foto’s van de fotograaf Clemens Rikken. Start People werkt samen met het Jeugdsportfonds en is verantwoordelijk voor de inhoud van de app.

Geef kinderen in financiële achterstandssituaties een kans om te sporten en download de app Jeugdsportfonds Sportzomer 2012 Scheurkalender op je iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.