Stemadvies is groot succes

Redactie
8 juni 2010, 17:34
1 min leestijd
Stemadvies is groot succes

Morgen mogen alle stem-gerechtigden naar de stembus. Met de komst van het internet hoef je niet meer alle partijprogramma’s door te lezen of stemmen op goed geluk. Je kan namelijk gebruik maken van diverse diensten zoals kieskompas.nl die aan de hand van een aantal vragen de partij die het best met je standpunten overeenkomt uitzoeken. Ook op de iPhone kan dit, Stemadvies is een voorbeeld van zo’n applicatie. Vandaag publiceerde de ontwikkelaars de cijfers, de app was een groot succes.

Veel downloads

De applicatie is rond de 50 000 keer gedownload, een aardig aantal voor een actuele applicatie. Wat nog interessanter is, is dat de vragenlijst ruim 100 000 keer volledig is gemaakt. Dit betekent dat per iPhone met de app Stemadvies de applicatie gemiddeld 2 keer werd gebruikt om advies te verkrijgen.

Er is op de servers van stemadvies ook anoniem opgeslagen wat de uitslagen waren. Deze zijn redelijk opvallend. Op basis van de vragenlijst paste bij veel mensen de SP het best, gevolgd door de PVV en de VVD.
vvd

Lees verder na de advertentie.

Bron: persbericht

Categorie: Gratis

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's