Stel je eigen journaal samen met Nu24
Redactie

De uitgevers van Nu.nl hebben weer een nieuwe applicatie in de App Store gezet. Deze applicatie speelt in op een nieuwe dienst van Nu.nl: Nu24. Dit is een journaal dat je zelf kan samenstellen. Op basis van interesse worden alleen video’s getoond van onderwerpen die jij hebt geselecteerd. Het op maat gemaakte journaal kan je vervolgens overal met een 3G- of Wifi-verbinding bekijken.

Werking van Nu24

De nieuwe applicatie werkt erg simpel. Je kan direct het journaal zien door op ‘Mijn journaal’ te tikken. Als je nog niets hebt ingesteld krijg je dan het volledige journaal te zien. Als je graag onderwerpen uit de lijst wilt gooien, kan je op de knop ‘Wijzig mijn journaal’ tikken. In de lijst die je dan ziet, kan je onderwerpen verwijderen. Deze worden dan niet meer in je journaal vertoond.

Nu24 is overal

Nu24 is niet speciaal ontworpen voor de iPhone. Al voor de lancering kon je het bijvoorbeeld al je eigen journaal samenstellen via de website. Nu24 wordt ook in het openbaar vertoond. Hiermee bedoel ik niet op tv, maar op openbare gelegenheden. Op het station van Utrecht worden de video’s bijvoorbeeld op groot scherm vertoond elk uur.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.