Steam Mobile app krijgt iOS 7 update

Roel van Hout
11 december 2013, 17:17
1 min leestijd
Steam Mobile app krijgt iOS 7 update

De fanatieke PC-gamer zal regelmatig gebruik maken van Steam. De Steam Mobile app is – eindelijk – voorzien van een visuele update voor iOS 7.

Voor wie het niet kent: Steam is een online winkel voor videogames. Het platform stelt gamers in staat om vanuit huis nieuwe games digitaal aan te schaffen, te downloaden en vervolgens meteen te spelen.

Daarnaast kun je via Steam je savegames draadloos synchroniseren, trofeeën verdienen en contact onderhouden met vrienden. Met name voor dat laatste is in 2012 de Steam Mobile app verschenen, en deze is nu opgefrist voor iOS 7.

iOS 7 jasje zit Steam Mobile app nog niet als gegoten

Steam Mobile app

Lees verder na de advertentie.

Daarbij is de ontwikkelaar wel wat gemakzuchtig geweest, want nog niet alles is aangepast aan het nieuwe uiterlijk van Apple’s mobiele besturingssysteem. Zo is bijvoorbeeld het toetsenbord nog steeds dat van iOS 6, en vertonen tekstballonnetjes in chats met vrienden nog steeds reliëf.

Het maakt van de Steam Mobile app een vreemde mix van oud en nieuw, die storend zou zijn als de app niet goed zou werken. Want op de functionaliteit hebben we nog steeds niets aan te merken: het chatten met vrienden werkt goed, en ook kun je gemakkelijk de gehele catalogus en aanbiedingen van de dag bekijken. Handig zo vlak voor de traditionele uitverkoop rond de feestdagen!

De Steam Mobile app is gratis te downloaden in de App Store!

Steam Mobile

Valve

Gratis via App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's