Statistieken: iFacts Free

Redactie
28 december 2009, 21:04
1 min leestijd
Statistieken: iFacts Free

Paul van Dijk, één van de ontwikkelaars die samenwerkt met het bedrijf van @Sossie, heeft zojuist statistieken van de applicatie iFacts Free openbaar gemaakt. Hij heeft dit gedaan om aan te tonen dat de applicatie heel vaak gedownload is tijdens de kerstdagen. De applicatie is tijdens de kerstdagen bijna 3 keer zo veel gedownload als normaal.

Cijfers

Normaal wordt de gratis applicatie ongeveer 360 keer gedownload per dag. Dit is redelijk veel voor een applicatie die zelden in het nieuws komt. De applicatie staat ook niet in een top 25, dus is het een goede prestatie. De applicatie wordt dus erg goed gevonden door de vele iPhone- en iPod-gebruikers.

iPod Touch

Eerder vandaag schreven we een berichtje over het grote aantal iPods dat tijdens de kerst actief was in de App Store. Volgens een onderzoek van een bedrijf dat iPhone-applicaties analyseert werden er ruim twee keer zoveel applicaties gedownload met de iPods. De iPhones hebben slechts een aantal applicaties meer gedownload dan normaal.

Lees verder na de advertentie.

Toen ik de statistieken in Tweetie zag verschijnen vroeg ik Paul van Dijk meteen of er ook een onderzoek is geweest naar de gebruikers. Helaas kreeg ik als antwoord dat bij iFacts nog geen gebruikers statistieken worden bijgehouden. Hij kan dus niet zeggen of het bovenstaande effect ook heeft plaatsgevonden op iFacts Free, maar hij verwacht van wel.

iFacts Free is gratis te downloaden uit de App Store. Er is ook een betaalde versie van de applicatie.

Bron: Twitter, Twitter

Spotlight: Twitter

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's