De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

Sla alles op wat je op het internet tegenkomt met Stash

Rick van der Veer
12 december 2016, 17:14
2 min leestijd
Sla alles op wat je op het internet tegenkomt met Stash
Stash.ai - Smart Bookmarks

Stash.ai - Smart Bookmarks

Gratis

Reviewscore

8

Stash is een app waarin je alles wat je dagelijks tegenkomt op het internet kunt opslaan. De app kan niet alleen tekst opslaan, maar ook afbeeldingen, video’s, locaties en meer.

Lees verder na de advertentie.

Stash

Stash is een verzamelplaats voor alle interessante zaken die je op het internet tegenkomt. De app verschijnt in het deelmenu van je iPhone, waarna je vanuit vrijwel iedere app inhoud naar Stash kunt sturen. Het maakt niet uit of wat je deelt bestaat uit tekst, afbeeldingen of video: de app kan al deze inhoud voor je bewaren. Zo kun je bijvoorbeeld webpagina’s opslaan vanuit Safari, locaties vanuit Apple Maps en tekst uit Notities.

Naast simpelweg inhoud bewaren kan de app ook nog iets met die inhoud doen. Door na te gaan wat je precies hebt opgeslagen kan de app automatisch sorteren wat je wil bewaren. Zo worden locaties uit Maps onder Locaties opgeslagen, terwijl recepten ook bij elkaar gegroepeerd worden. Wat je op één apparaat opslaat kun je daarnaast ook naar een ander apparaat met jouw account toesturen. Het is ook mogelijk zelf inhoud te taggen, voor wanneer de automatische functie niet ver genoeg voor je gaat.

Stash helpt je daarnaast met er voor zorgen dat je je opgeslagen informatie ook nog eens terugkijkt. Je kunt per object dat je opslaat een reminder instellen die je op een tijdstip naar keuze er aan herinnert nog eens te bekijken wat je hebt opgeslagen.

In tegenstelling tot apps zoals Instapaper biedt Stash een andere aanpak. Waar Instapaper gericht is op het opslaan en beheren van informatie in tekstvorm is Stash vooral interessant als je allerlei soorten media later wil bekijken. Instapaper laat je bijvoorbeeld notities maken in je opgeslagen media, terwijl deze app vooral handig is om een grote hoeveelheid multimedia op te slaan. Zo heeft iedere app zijn eigen kracht.

Stash downloaden

Stash is nu gratis te downloaden uit de App Store via onderstaande link. Om de app te kunnen gebruiken heb je 39MB aan opslagruimte nodig en dien je minimaal iOS 9.0 te draaien. Je hebt wel een account nodig om de app te kunnen gebruiken, maar deze is gratis aan te maken.

Stash.ai - Smart Bookmarks

Speare, Inc.

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu