Starwars Lightsaber Duel komt naar de iPhone

Redactie
21 maart 2010, 19:54
1 min leestijd
Starwars Lightsaber Duel komt naar de iPhone

Deze week heeft het bedrijf THQ Wireless het spel Starwars Lightsaber Duel aangekondigd. Met de nieuwe applicatie kan je andere mensen uitdagen om een ‘Lightsaber Duel’ met je te doen. Je tegenstander heeft hiervoor wel een iPhone of iPod Touch met bluetooth nodig. Na het verbinden kan het gevecht meteen beginnen.

Beelden en geluiden

Ruim een jaar geleden bracht THQ ook al een lightsaber voor de iPhone uit. Met dit zwaard kon je geluidjes maken door de iPhone wild heen en weer te bewegen. De nieuwe applicatie die het bedrijf gaat uitbrengen is realistischer. Je ziet en hoort precies wanneer je het zwaard van je tegenstander ‘raakt’. Door de bewegingen van beide iPhones of iPods te vergelijken kan de applicatie precies achterhalen hoe het gevecht verloopt.

In het nieuwe spel Starwars Lightsaber Duel kan je in de huid kruipen van 11 personages uit de bekende films. Als je je niet kan identificeren met deze karakters kan je ook zelf een karakter aanmaken met je eigen foto. Deze functie was ook te vinden in de vorige lightsaber-applicatie van het bedrijf.

Lees verder na de advertentie.

De applicatie Starwars Lightsaber Duel zal begin april in de App Store verschijnen. Het is nog niet bekend wat het spel gaat kosten.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's