Verzamel sterren en blijf in de lucht in het magische Starry Duo
Wouter Nijsen

Zo lang mogelijk in de lucht zweven terwijl je op sterren jaagt. Dat is de insteek van Starry Duo, een magische game waarbij je in de huid van een mannelijke en vrouwelijke tovenaar kruipt die al vliegend diverse, moeilijke levels moeten doorkruisen.

Starry Duo is de opvolger op Starry Fly, een game met ongeveer dezelfde insteek. In dit tweede deel moet je tijdens het vliegen echter rekening houden met opdrachten en missies. En, zoals de naam al aangeeft, bevat de game twee speelbare personages in plaats van één.

Verder komt het speltechnisch aardig overeen met het origineel. Je vliegt als magiër in de lucht, ontwijkt vijanden en obstakels en probeert met je toverstaf zoveel mogelijk sterren te verzamelen. Die sterren moeten op dat moment overeenkomen met de kleur van je toverstokje.

Starry Duo gratis downloaden

Starry DuoIn Starry Duo kun je kiezen tussen de jonge jongen Polaris en het meisje Sirius. Dit heeft geen effect op de gameplay. Je vliegt met beide magiërs door een mysterieus bos dat wemelt van de fantasievolle creaturen. Hoe verder je in Starry Duo komt, des te meer potions, spreuken en tovernaarsupgrades je kunt ontgrendelen.

Die zul je hard nodig hebben in je strijd tegen de boswezens en eindbazen. Er zijn leaderboards zodat je je prestaties kunt vergelijken met je vrienden. Door de synchronisatie tussen alle iOS-apparaten is het mogelijk om makkelijk over te schakelen naar danwel de iPhone en iPod touch danwel de iPad.

De game is gratis te downloaden in de App Store en is compatibel met iPhone, iPod touch en iPad die op iOS 7 of nieuwer draaien. Schrik niet van de bestandgrootte, want je moet maar liefst 127MB vrij maken.

Starry Duo

Mono Interactive Pte. Ltd.

Gratis via App Store

Starry Duo
Starry Duo
Starry Duo
Starry Duo
Starry Duo

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.