De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Waanzinnige actie in spectaculaire spaceshooter Star Horizon

Wouter Nijsen
20 maart 2014, 14:11
1 min leestijd
Waanzinnige actie in spectaculaire spaceshooter Star Horizon

Er zijn maar weinig titels in de App Store die de actie zo waanzinnig en spectaculair op beeld brengen als Star Horizon, dat sinds vandaag verkrijgbaar is voor de iPhone en de iPad. Een behoorlijk bedrag moet je voor de game neerleggen (3,59 euro), maar daar krijg je dan ook een fenomenale shooter voor terug.

Lees verder na de advertentie.

Star Horizon

Star Horizon is een zogenoemde on-rails spaceshooter, wat betekent dat je niet vrij kunt rondvliegen, maar dat er automatisch vijandelijke schepen op jouw beeld verschijnen. Het is te vergelijken met Star Fox voor oude Super Nintendo, alleen speelt de reis zich hier echt alleen in de ruimte af.

In Star Horizon kruip jij in de huid van Private John, die de wereld moet redden van de ondergang. Zijn schip wordt gecontroleerd door Ellie, een kunstmatig programma dat als doel heeft om de pilaten mentaal sterk te houden tijdens de oorlog. De humor in de game is vrij absurd en de dialogen vaak zo slecht dat je er wel om móet lachen.

Star Horizon

In Star Horizon moet jij de wereld behoeden voor de ondergang en moet je je vrienden redden. De keuzes die je gaandeweg maakt hebben invloed op het verloop van het verhaal, dus denk vooraf goed na met waar je mee bezig bent.

Toegegeven, voor het verhaal hoef je Star Horizon niet in huis te halen. Het gaat echt puur en alleen om de knalharde actie. De kogels vliegen je om de oren en ondanks alle actie op het scherm, kakt de framerate geen seconde in. En dat terwijl alles haarscherp op beeld wordt gebracht met een uitgebreid kleurenpalet waar je U tegen zegt.

Star Horizon downloaden

Naarmate je veel vijandelijke schepen hebt vernietigd, krijg je ervaringspunten. Daarmee kun je je schip en je wagens upgraden om zo nog krachtiger te worden. Ontdek een enorme diversiteit aan werelden en ruimteschepen en gebruik je vaardigheden om achievements te ontgrendelen.

Star Horizon

Orbital Knight sp. z o.o.

€ 3,99 via App Store

Star Horizon
Star Horizon
Star Horizon
Star Horizon
Star Horizon
Star Horizon
Star Horizon
Star Horizon
Star Horizon
Star Horizon
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu