De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Standland maakt het halen van je Activiteitringen weer leuk

Lars Paijmans
20 december 2016, 14:55
2 min leestijd
Standland maakt het halen van je Activiteitringen weer leuk
Standland

Standland

Gratis

Reviewscore

7

Apple doet met de Apple Watch zijn best om jou meer te laten bewegen. Iedere dag zijn er drie activiteitsringen om te vullen, maar jezelf motiveren om ieder uur te staan kan soms best moeilijk zijn. Met het grappige spelletje Standland wordt er een spel-element gekoppeld aan het halen van je gezondheidsdoelen. En dat werkt verrassend goed.

Lees verder na de advertentie.

Standland maakt je staandoelen halen weer leuk

Van de drie activiteitenringen is de blauwe ongetwijfeld het lastigst om te vullen: hiervoor moet je immers minstens 12 uur per dag ieder uur een minuut staan. De makers van Standland beseffen ook dat dit lastiger te realiseren is dan het lijkt.

Met hun game maken ze het vooral een stuk leuker om regelmatig je benen te strekken. In het spel verzamel je een stel koddige diertjes, die vooral doen denken aan tamagotchi. Deze verzamel je door Stands uit te voeren: momenten waarop je een minuut of langer achter elkaar staat. Als alternatief kun je ook 80 stappen per uur zetten.

Deze beweging wordt geregistreerd via de Apple Watch, maar ook als je alleen een iPhone hebt kunt je Standland gewoon downloaden en gebruiken. Het leuke aan Standland is dat diertjes zowel op je iPhone als je Apple Watch geanimeerd verschijnen. Op je iPhone kun je op ieder moment een uitgebreid overzicht krijgen van al je bewegingsdata.

Standland downloaden

Standland is helemaal gratis te downloaden en te gebruiken. Een mooie app om vlak voor het nieuwe jaar te installeren, zodat je voor je goede voornemens alvast een motivatiemiddel hebt om ook echt gezonder te leven en vaker in beweging te komen. Hoe meer je beweegt, hoe meer prestaties en nieuwe beestjes je vrijspeelt. Bovendien worden alle keren dat je staat ook gewoon opgenomen in de Activiteit-app van Apple, zodat je tegelijkertijd die drie gekleurde ringen vult.

Standland

Flask LLP

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu