Spreek je bestemming in met de Drive Mode app op je iPhone
Redactie

Drive Mode is een applicatie die al verkrijgbaar was in de App Store. De app heeft echter een update ondergaan, zodat je nu ook gewoon in het Nederlands je bestemming kunt vertellen.

Navigatie

app-drive-modeMet de Drive Mode app op je iPhone spreek je een bestemming in, maar daarmee ben je er nog niet direct. Je wordt vanuit de applicatie namelijk doorgezonden naar de navigatie-app die je normaal gebruikt. Bijvoorbeeld Apple Maps of Google Maps. Je kunt je favoriete navigatie app, voor het inspreken van de bestemming, opgeven via de app door voor instellingen in het menu te kiezen. Laat je het na om zelf je favoriete navigatie app  in te stellen, dan word je doorgezonden naar Waze. Dat heeft weer als voordeel, dat je sneller naar het einddoel wordt genavigeerd.

Handsfree bestemming vinden

De Drive Mode app is natuurlijk wel een handige oplossing als je met je iPhone op een snelle manier handsfree naar je bestemming wil worden geleid. Gebruik je Apple Maps of Google Maps dan moet je eerst nog klikken om de route en de bestemming te bevestigen. De app is gratis te installeren dus je kunt altijd kijken of de Drive Mode app je bevalt.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.