Spotter: nieuwe app laat je het belangrijkste nieuws lezen
Wouter Nijsen

Spotter is een nieuwe iOS-app waarmee je gemakkelijk het nieuws leest dat in jouw ogen interessant is. De app filtert als het ware allerlei nieuwsberichten.

Nieuws lezen met Spotter

Het nieuwe Spotter, dat onlangs in de App Store verscheen, is een nieuwe app om de dagelijkse overvloed aan nieuws te ‘filteren’. Zo blijft alleen het voor jou belangrijkste nieuws over, en dat scheelt je een boel zoek- en leeswerk. Wel is het belangrijk om te weten dat Spotter zich voornamelijk richt op zakelijk nieuws.

Nadat je je met een Facebook-account hebt aangemeld bij Spotter, krijg je een aantal onderwerpen te zien die mogelijk voor jou belangrijk zijn. Omdat niet alles je zal aanspreken, is er ook de mogelijkheid om interesses en andere zaken zelf toe te voegen. Op basis van diverse algoritmes zoekt Spotter naar artikelen en schotelt die vervolgens voor.

Spotter

Verder is er een manier om aan te geven of artikelen interessant zijn of niet. Net als bij veel andere iOS-apps doe je dat bij Spotter op een Tinder-achtige manier: veeg naar rechts als een artikel in jouw ogen interessant is, of swipe naar links om aan te geven dat je minder tevreden bent.

Spotter voor iOS downloaden

Spotter is leuk om eens te proberen en vooral interessant wanneer je geïnteresseerd bent in zakelijk nieuws. Je kunt de app via de link hieronder downloaden. Voor de installatie is iOS 8 of nieuwer en 10,9MB aan vrije opslagruimte benodigd.


Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.