Spotify vanaf vandaag verkrijgbaar in de app store

Spotify is een dienst die als een rivaal voor iTunes wordt gezien. Je kan er geen muziek kopen, maar wel tegen betaling vele liedjes luisteren van jouw keuze. De ontwikkelaars maakten onlangs bekend dat deze app ter goedkeuring bij Apple lag, nu is deze te verkrijgen in de App store. Spotify is al een bestaande dienst voor desktops en de interface op de mac is een beetje te vergelijken met iTunes.
De applicatie heeft wel enkele nadelen, je kan bijvoorbeeld geen muziek op de achtergrond spelen wanneer je aan het internetten bent en je hebt altijd internetverbinding nodig.

Helaas is deze applicatie en de desktopversie van Spotify niet werkend in Nederland, maar de ontwikkelaar heeft wel al bevestigd dat er plannen zijn voor de dienst in Europa.

Via: de ontwikkelaars

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.