Spotify-rivaal van Sony binnenkort in de App Store

Het gaat niet lang meer duren of de Music Unlimited app van Sony staat in de App Store. Sony gaat hiermee de concurrentie aan met de populaire muziekdienst Spotify.

Music Unlimited app

Sony heeft hard gewerkt aan een applicatie die muziek feilloos moet kunnen streamen in zeer hoge kwaliteit. De applicatie van Sony gaat onbeperkt muziek luisteren aanbieden, tegen een vaste betaling.

De app zelf is gratis te downloaden en valt dan ook 30 dagen geheel gratis uit te proberen. Vervolgens volgt er een keuze uit twee abonnementen, je kiest dan uit een abonnement van 4 of 10 euro per maand.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Ondanks dat volgens vele de kwaliteit van Sony’s Music Unlimited beter zou zijn, zijn de verschillen met Spotify niet noemenswaardig.

Eind deze zomer moet de app zich volledig van haar concurrentie gaan onderscheiden vanwege een compleet nieuwe functie Video Unlimited. Hierdoor wordt het mogelijk om ook video’s en films te bekijken.

De Music Unlimited applicatie is nu al te gebruiken vanuit je browser, de PlayStation en op Android-telefoons. De app zal binnen enkele dagen ook in de App Store beschikbaar zijn.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.