Spotify redesign: meer zwart en snellere opstarttijd
Gijs Ettes

De populaire streaming muziek-app Spotify is vandaag van een update voorzien. Het Spotify redesign zorgt ervoor dat de app er op de iPhone en iPod touch strakker uitziet dan voorheen, met grotendeels zwarte menu’s met witte en groene accenten.

Spotify redesignDaarmee zijn de iOS-app en de website van Spotify qua presentatie met elkaar in lijn. Bovendien start de app na de update sneller op en is het mogelijk om te bladeren om zo afspeellijsten te vinden die bij je stemming passen. Met een paar tikken heb je de juiste nummers te pakken en kun je actuele toppers of hits uit het verleden beluisteren.

Spotify is er – ook op mobiel – als gratis en betaalde streamingdienst. Op de iPhone heb je de beperking dat je alleen nummers kunt beluisteren in Shuffle-modus en met reclames. De iPad-versie is iets uitgebreider en laat je nummers zoeken en geselecteerde afspeellijsten beluisteren. Wil je echter zonder beperkingen en reclames naar muziek luisteren, dan moet je een betaald abonnement afsluiten.

Een Premium-account kost 9,99 euro per maand en laat je op al je apparaten Spotify gebruiken en liedjes downloaden, zodat je ze ook offline kunt beluisteren. Een Premium-account is overigens ook een maand uit te proberen, mocht je twijfelen of Spotify iets voor jou is. Middels een Facebook-koppeling is het aanmaken van een nieuw account zo gepiept.

Spotify downloaden

Via onderstaande link kun je Spotify voor iOS downloaden. Daarvoor heb je minimaal iOS 6 en 32MB aan vrije opslagruimte nodig.

Spotify Music

Spotify Ltd.

Gratis via App Store

Spotify Music
Spotify Music
Spotify Music
Spotify Music
Spotify Music

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.