Spotify in Nederland

Redactie
18 mei 2010, 19:47
1 min leestijd
Spotify in Nederland

De muziekdienst ‘Spotify’ is vanaf vandaag ook in Nederland beschikbaar. Met de dienst kan je gratis én tegen betaling luisteren naar miljoenen muzieknummers. Als je een betaald account hebt, kan je de muziekdienst ook bereiken via je smartphone. Op de iPhone en iPod Touch doe je dit via de gelijknamige applicatie. Na het invoeren van je gebruikersnaam en wachtwoord kan je meteen beginnen met het luisteren van muziek.

Spotify for iPhone: Online en Offline muziek

Als je de applicatie van Spotify gaat gebruiken kan je muziek op twee manieren beluisteren. Spotify werkt eigenlijk altijd met streams. Je hebt dus altijd een internetverbinding nodig als je muziek gaat luisteren. Op de iPhone werkt dit anders. Je kan ervoor kiezen om een playlist offline op te slaan. Hierdoor kan je muziek blijven luisteren als je verbinding even wegvalt of zwakker wordt.

Wat voor een Spotify-gebruiker ben jij?

Spotify kent drie verschillende soorten abonnementen:

Lees verder na de advertentie.

  • Open – gratis
  • Unlimited – 4,99 per maand
  • Premium – 9,99 per maand

Alleen bij het laatst genoemde abonnement, Premium, kan je gebruik maken van de applicatie. De applicatie is gratis te downloaden uit de App Store, maar zal dus alleen werken als je de gebruikersnaam en het wachtwoord van een Premium-account invoert.

Spotify - Muziek en podcasts

Spotify Ltd.

Gratis via App Store
Categorie: Muziek
Spotlight: Spotify

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's