De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

Spotify voor iOS compleet vernieuwd: 3 verbeteringen op een rij

Dilara Isik
27 februari 2020, 16:43
1 min leestijd
Spotify voor iOS compleet vernieuwd: 3 verbeteringen op een rij
Spotify: Muziek en podcasts

Spotify: Muziek en podcasts

Gratis

Spotify heeft een nieuwe iOS-app gelanceerd, die vanaf vandaag voor iedereen beschikbaar is. We zetten de vernieuwingen op een rijtje.

Lees verder na de advertentie.

Vernieuwde Spotify-app: dit zijn de verbeteringen

Vandaag lanceert Spotify een compleet vernieuwde iOS-app. De applicatie ziet er vooral eenvoudiger uit en is daardoor een stuk gebruiksvriendelijker. De muziekdienst probeert hiermee de gebruikerservaring van de app te verbeteren. Dit zijn de drie verbeteringen.

1. Een simpelere Shuffle Play-knop

Spotify heeft een nieuwe, groene shuffle play-knop toegevoegd. Voorheen moest je een tweede knop indrukken voor shuffle, maar dat hoeft nu niet meer. Met een simpele druk op de knop kun je voortaan zowel muziek afspelen als shuffle inschakelen.

2. Actieknoppen

Alle acties die je uitvoert, worden nu in het midden van het scherm in een handig rijtje gesorteerd. Op die manier heb je alles wat je nodig hebt heel snel bij de hand. Het gaat hier bijvoorbeeld om het leuk vinden van een nummer, een downloadknop en afspeelknop. Daarnaast heeft het downloaden voor offline-luisteren (voor premium-gebruikers) een nieuw icoontje.

3. Weergave van nummers met albumhoes

Tenzij je een specifiek album luistert, wordt de albumhoes van ieder nummer weergegeven in een lijst. Op die manier moet het handiger worden om door de lijst te scrollen en net dat ene nummer te vinden dat je zoekt. Ben je een afspeellijst aan het luisteren waar ook nummers in staan die je leuk hebt gevonden? Dan zie je naast het nummer een hartje verschijnen.

Meer over Spotify

De app-update is vanaf vandaag beschikbaar. Wil je meer weten? Op iPhoned lees je regelmatig nieuwtjes en handige tips over Spotify. Bekijk bijvoorbeeld eens onze handige Spotify-tips, of lees hoe je een slaaptimer gebruikt met Spotify.

Spotify: Muziek en podcasts

Spotify

Gratis via App Store

Het laatste nieuws over Spotify

Via: Spotify
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu