Sporten wordt nog leuker met de Cody app op je iPhone

Redactie
1 april 2013, 11:31
1 min leestijd
Sporten wordt nog leuker met de Cody app op je iPhone

De Cody app is net voor het weekend voor de iPhone gelanceerd en maakt je sportactiviteiten nog leuker en uitdagender. Je vrienden kunnen je prestaties volgen en Cody is je virtuele coach die je blijft motiveren.

Training met tijd en afstand

app-codyJe kunt de Cody app onder meer gebruiken als je gaat hardlopen, fietsen, zwemmen of wandelen. Ook voor fitnesstrainingen en voor het beoefenen van yoga is de app als stimulator te gebruiken. Je kunt je prestaties bijhouden door bijvoorbeeld de afstand en de tijd in te vullen, maar je hebt eveneens de mogelijkheid om je activiteiten vast te leggen. Dat kan bijvoorbeeld door een foto en tekst toe te voegen. Je prestaties deel je met je vrienden, die commentaar kunnen geven en je bovendien kunnen motiveren om nog fanatieker te sporten.

Je virtuele coach

Cody is je virtuele coach die altijd beschikbaar is om je wat extra motivatie te geven. Ook draagt je coach je suggesties aan voor trainingen en wordt het breken van persoonlijke records natuurlijk op gepaste wijze gevierd. Als je bent ingelogd bij Facebook kun je bovendien van de gelegenheid gebruikmaken om je prestaties automatisch op je tijdlijn te plaatsen.

Lees verder na de advertentie.

Laat je motiveren en houd je prestaties bij met de gratis Cody – Celebrate your fitness app op je iPhone.

Alo Moves

Alo, LLC

Gratis via App Store
Alo Moves
Alo Moves
Alo Moves
Alo Moves
Alo Moves
Alo Moves
Alo Moves
Alo Moves
Alo Moves
Alo Moves

Categorieën: Gratis, Sport

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's