Spontacts: Spontane acties met onbekende mensen
Redactie

“Het kan toch niet zo moeilijk zijn om mensen met elkaar in contact te brengen. Wat is er meer voor de hand liggend dan een gemeenschappelijke hobby?”, is wat de Zwitserse grondleggers Christoph Seitz, Florian Specker en Daniel Kästli dachten.

Dating app of vrienden-vinder?

Er zijn verschillende invalshoeken om deze app te benaderen. Voor velen zal het gebruikt worden om een maatje voor het tennissen te vinden maar voor een andere groep zal deze app misschien wel eens handig kunnen zijn om een eventuele partner te benaderen. Ook kan de app gebruikt worden om te kijken wat je vrienden aan het doen zijn. Iemand zin in koffie?

Spontaniteit in een app!

In deze dagen hoef je niet met een gezonde dosis spontaniteit geboren te zijn, je hoeft het zelfs niet eens te leren! Deze app doet het allemaal voor je! Zin in een filmpje? Zet het in de app en wacht af of er iemand op reageert.

Zie je iemand die jouw gemeenschappelijke interesses deelt? Stuur diegene gewoon een berichtje en zie wat er van komt. Makkelijker om met mensen in contact te komen wordt het niet, en het is ook zo lekker spontaan!

Hoe werkt de Spontacts app?

Het gebruik van deze app is zeer gemakkelijk. Waar je hem ook voor gebruikt, de drempel is laag en de zoektocht spannend. Je vult je persoonlijke gegevens en je interesses in, en kijkt wat het aanbod in jouw buurt is. Dit is het aanbod van evenementen, te denken valt hierbij aan musea en theaters, en het aanbod van mensen die interesses met je delen.

Kijk wie er veel met je gemeen heeft en stuur een bericht. Afgaan kun je niet, want deze mensen willen contact. Anders downloaden ze de app natuurlijk niet!

Foto’s kunnen toegevoegd worden waardoor je precies kunt kijken of iemand je wel of niet aan staat. Tevens hoef je niet je exacte locatie met de wereld te delen en wordt alleen je voornaam weergegeven in het aanbod.

Makkelijk toch? Zie ook onderstaand filmpje:

 

Zitten er nadelen aan de Spontacts app?

Eigenlijk kun je maar weinig nadelen vinden aan deze app. Wellicht zou het als nadeel gezien kunnen worden dat er daadwerkelijk een heleboel mensen deze app zullen moeten gebruiken voordat het zijn doel goed bereikt.

De voordelen op een rijtje!

  • Een makkelijke applicatie
  • Je hebt je binnen één minuut ingeschreven
  • Je ziet precies wie er in jouw buurt is
  • Er wordt specifiek weergegeven waar iemand naar op zoek is
  • De mensen die de app downloaden zijn óók op zoek naar contacten dus een win-win situatie is ‘just around the corner’
  • De drempel om je aan te melden is ontzettend laag om je aan te melden of naar iemand een bericht te sturen

Een zeer gebruiksvriendelijke app waar iedereen gebruik van kan maken, waar hij/zij ook op zoek naar is!

Spontacts

Spontacts GmbH

Gratis via App Store

Spontacts
Spontacts
Spontacts
Spontacts
Spontacts
Spontacts
Spontacts
Spontacts

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.