Spoiler: Het einde van ‘The Heist’
Redactie

Gisteren schreven we over de puzzel-applicatie ‘The Heist’. Bij deze game moet je puzzels oplossen om een goed beveiligde kluis te kunnen openen. Als je eenmaal in de kluis bent, krijg je daadwerkelijk een beloning. Wat deze beloning precies is, houden de ontwikkelaars van de applicatie geheim, maar natuurlijk zijn er al puzzelfanaten die het spel hebben uitgespeeld.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De game ‘Eets’

Als je eenmaal de laatste puzzel hebt opgelost, ontvang je een Facetime-telefoontje van je opdrachtgever. Ze vertelt dan dat ze de kluis voor je zal openen. Zodra de deur eruit gesneden is, krijg je je beloning te zien. Je krijgt de game ‘Eets’ gratis na registratie van je account. Dit spel kost normaal gesproken $9,99.

Het spel ‘Eets’ is niet alleen op een Windows-computer te spelen. Er is namelijk ook een versie voor Mac OSX. Je kan de code die je krijgt invoeren bij ‘Steam’. Nadat je de code hebt ingevoerd, zal het spel gedownload worden.

The Heist‘ is voor 79 cent te downloaden uit de App Store.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.