Splyce iOS 7 update uitgebracht

Het zijn meestal de grote apps die er het langst over doen om aangepast te worden aan een nieuwe iOS-versie. Kleinere apps, zoals Splyce, zijn vaak een stuk sneller.

splyce ios 7 update

Splyce was al mooi, maar past dankzij de Splyce iOS 7 update helemaal in de nieuwste versie van Apple’s mobiele besturingssysteem. De app was al ‘plat’, maar is dankzij de update nog platter geworden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Splyce iOS 7 update voegt nieuwe functionaliteit toe

Splyce was al meer dan een gewone muziekspeler: de verschillende afspeelmodi maakten het bij uitstek een app voor wie graag experimenteerde met zijn of haar muziek. Dankzij de update kun je nu ook liedjes op aantal BPM (beats per minute) sorteren. Ideaal voor wie een feestje graag rustig begint, en knallend wil eindigen. Daarnaast bevat de app ook nog steeds afspeelmodi ‘Follow the leader’, waardoor alle nummers met dezelfde BPM als het nummer dat bovenaan staat worden afgespeeld.

Had je de app al geïnstalleerd staan, dan kun je ‘m gratis updaten. Voor nieuwe gebruikers kost Splyce 0,89 euro, maar hij is iedere eurocent dubbel en dwars waard. Aanrader!

Splyce - automix with effects

InQBarna

6,6 (3 reviews)
Gratis via App Store
Splyce - automix with effects
Splyce - automix with effects
Splyce - automix with effects
Splyce - automix with effects
Splyce - automix with effects

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.