Spent: iPhone-app laat je handig de rekening delen

Wouter Nijsen
2 augustus 2013, 16:30
1 min leestijd
Spent: iPhone-app laat je handig de rekening delen

Het uitrekenen van wie hoeveel kwijt is na een etentje of weekendje weg kan met een grote groep vrienden een groot gedoe zijn, zeker als je de kosten naderhand nog precies wil delen. Spent biedt daarbij uitkomst.

In Spent kun je op een simpele manier instellen wie er allemaal deelneemt aan een bepaalde gebeurtenis en wie er wat voor alles heeft betaald. Daarna worden kosten zo evenredig of onevenredig verdeeld zoals je het zelf wilt. Betaalt Guus 20 euro voor drankjes? In te voeren. Pamela het eten? Dan komt dat bij haar naam te staan.

De interface van de app is strak en overzichtelijk, zodat je alleen de informatie ziet die je op dat moment nodig hebt. Je kunt daarnaast niet alleen namen instellen van alle deelnemers, maar ook een leuke foto toevoegen als je het allemaal wat fleuriger wilt maken.

Spent stuur automatisch e-mail naar deelnemers met een schuld

Etentje of weekendje afgelopen? Dan krijgen alle deelnemers desgewenst een handig e-mailtje met daarin het overzicht van alle gemaakte kosten en wie hoeveel aan wie moet betalen.

Lees verder na de advertentie.

Het enige nadeel van de app is dat je slechts evenementen met maximaal vier personen kunt aanmaken in de gratis versie van de app. Voor 1,79 euro wordt deze restrictie opgeheven.

Spent!

Galta

Gratis via App Store
Spent!
Spent!
Spent!
Spent!
Spent!
Spent!
Spent!
Spent!
Spent!
Spent!
Spent!
Spent!
Spent!
Spent!

Via: iPhoneclub

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's