Spelletje Man bijt hond zoekertje voor de iPhone gelanceerd
Redactie

Het bekende televisieprogramma Man bijt Hond heeft een app voor de iPhone gelanceerd en wel in de vorm van een game. Zoek zo snel mogelijk de voorwerpen tijdens het spelen van Man bijt hond zoekertje.

Zoek- en vindspel

man-bijt-hond-appDe game Man bijt hond zoekertje is een afwisselend zoek- en vindspel, waarbij het thema gebaseerd is op de speciale verhalen van gewone mensen, zoals deze ook in het televisieprogramma te zien zijn. Het doel van het spel is om zo snel mogelijk de kwijtgeraakte objecten weer terug te vinden en wel binnen negentig seconden. Tijdens het spelen ontmoet je bekende coryfeeën uit het programma, zoals Jan Stam, Mandy en de Jongens van de Kermis. Probeer zoveel mogelijk voorwerpen te winnen om een bronzen, zilveren of gouden medaille te halen.

Voorwerpen zoeken

Je kunt de voorwerpen zoeken door met je vinger over het scherm van de iPhone te bewegen. Rechts zie je een lijstje staan met objecten die je moet vinden. Heb je een voorwerp gevonden, dan klik je daarop. Je krijgt dan punten en de lijst wordt weer aangevuld met nieuwe objecten. Maak je geen fouten, dan krijg je een hoge bonus, maar heb je moeite met het vinden van de voorwerpen, vraag dan om een hint.

De game app Amn bijt hond zoekertje is gratis beschikbaar voor de iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.