De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

Speel voor eeuwig minigolf met Golfinity

Rutger Otto
14 november 2014, 12:25
2 min leestijd
Speel voor eeuwig minigolf met Golfinity

Hole 1034. En er komt geen einde aan, want Golfinity blijft holes maken. Zo kun je voor altijd minigolf spelen. Hou jij de score onder par?

Lees verder na de advertentie.

Golfinity is de nieuwe game van ontwikkelaar NimbleBit, dat eerder onder meer het razend populaire Tiny Tower maakte. Net als die game is ook Golfinity gratis te downloaden, maar zonder in-app aankopen. Alleen als je een level opnieuw wil doen, kom je af en toe een reclame tegen.

GOLFINITY

Golfinity

In Golfinity speel je golf op heel kleine banen. Door over het scherm van je iPhone te vegen bepaal je de richting en snelheid. Het is slim om vooraf even op het knopje linksonder in beeld te tikken om de volledige baan te verkennen, zodat je weet welke obstakels je te wachten staan. Dit kunnen muurtjes zijn, maar ook loopings en kuilen.

Het vergt wat oefening om de bal precies te krijgen waar je wil. Golfinity maakt wat dat betreft veel gebruik van het trial & error-principe, waarbij je, zeker als perfectionist, steeds levels opnieuw doet voor een betere score. Want je wil niet dat de teller van het aantal punten boven par (het aangegeven aantal pogingen voor een level) maar blijft oplopen.

Trial & Error

Met Golfinity kun je gebruik maken van schansjes om af te snijden en beter te scoren. Maar schiet je te hard of mis, dan valt je bal in het oneindige en moet je opnieuw proberen. Vervelend is wel dat je steeds pas opnieuw kan als je het level gehaald hebt. De advertenties die af en toe verschijnen kun je snel weer wegklikken.

golfinity

Golfinity ziet er mooi minimalistisch uit, maar hoewel dat charmant is, staat het de gameplay af en toe ook tegen. Zo is het soms niet helemaal duidelijk of een stuk van de grond omhoog of omlaag gaat, waarna je schot helemaal fout gaat.

Golfinity downloaden

Hoewel er geen doel is in de game, is Golfinity toch zo’n spel dat je steeds even kunt oppakken om een potje te golfen. Daarom is het toch de moeite waard om te spelen. Je kunt de app gratis downloaden in de App Store voor iOS 7 of nieuwer. Voor installatie is 26,8MB aan vrije opslagruimte nodig.

GOLFINITY - An Endless Free Golf Game

NimbleBit LLC

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

GOLFINITY - An Endless Free Golf Game
GOLFINITY - An Endless Free Golf Game
GOLFINITY - An Endless Free Golf Game
GOLFINITY - An Endless Free Golf Game
GOLFINITY - An Endless Free Golf Game
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu