Speel thuis op je iPhone mee met de kennisshow Weet ik Veel

Met ingang van 9 maart start er op zaterdagavond een nieuwe kennisshow onder leiding van Linda de Mol op RTL4. Jij kunt tijdens de show meespelen door de Weet ik Veel app op je iPhone te installeren.

Weet jij veel?

app-weet-ik-veelDat kun je te weten komen door op je iPhone mee te spelen met de kennisshow Weet ik Veel.  In het nieuwe spelprogramma wordt de algemene kennis van Nederland aan een test onderworpen. De deelnemers aan de show krijgen vijftig kennisvragen, die betrekking hebben op de algemene kennis. De vragen kunnen dus gaan over sport, maar ook over popmuziek of over de wetenschap. De vragen kunnen begeleid worden door verschillende elementen, zoals met een foto, geluidsfragment of een filmpje.

Thuis meedoen

Als je thuis met je iPhone mee wilt doen met het nieuwe programma Weet ik Veel, dan installeer je eerst de gratis app. Daarna is het even afwachten tot zaterdagavond, want de spelshow begint om 20.30 uur. De vragen in de applicatie leveren steeds twee punten op als het goede antwoord is gegeven. In totaal kun je dan net als in de echte show maximaal honderd punten halen. Aan het aantal punten wordt na het beantwoorden van alle vragen een rapportcijfer toegekend.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Doe je mee? Installeer dan de gratis app Weet ik Veel op je iPhone.

Weet Ik Veel

RTL Nederland B.V.

3,8 (1083 reviews)
Gratis via App Store
Weet Ik Veel
Weet Ik Veel
Weet Ik Veel
Weet Ik Veel
Weet Ik Veel
Weet Ik Veel
Weet Ik Veel
Weet Ik Veel
Weet Ik Veel
Weet Ik Veel

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.