Speel met je vrienden Scotland Yard op je iPhone
Redactie

Het bekende spel Scotland Yard van Ravensburger is vanaf nu te spelen met je vrienden via de iPhone. Het originele spel bestaat al bijna dertig jaar en kan gespeeld worden met drie tot spelers, maar in de game op je iPhone is ook een single player modus beschikbaar.

Mister X

Een speler is de boef en de andere spelers zijn detectives, die voor Scotland Yard werken. Het verhaal speelt zich af in nachtelijk Londen. Mister X is verdwenen in het Londense nachtleven, maar waar precies bevindt hij zich? Het is de taak van de detectives om Mister X op te sporen aan de hand van een vast aantal spelbeurten en beperkte aanwijzingen. Ben jij Mister X in het spel, dan moet je natuurlijk zorgen om uit handen van de detectives te blijven. De detectives moeten met elkaar samenwerken om de voortvluchtige boef te kunnen pakken. Het spel voert je mee door de metro van Londen net als over de rivier. Probeer om elkaar te achtervolgen en lok de boef in de val.

Voicechat

Ravensburger heeft de game in een iOS versie uitgebracht voor onder meer de iPhone met een single player en multi player modus. Je kunt het spel dus ook prima alleen spelen, hoewel het natuurlijk spannender is om met je vrienden te spelen. Je kunt dan ook gebruikmaken van de voicechat. Ken je het spel Scotland Yard nog niet? Dan kun je de tutorial bekijken, zodat je als beginner voldoende kennis hebt om het spel te spelen.

Het spel Scotland Yard is tijdelijk verkrijgbaar voor de speciale prijs van 3,99 euro.

Scotland Yard

Ravensburger Digital GmbH

0,0 (0 reviews)
€4,99 via App Store
Scotland Yard
Scotland Yard
Scotland Yard
Scotland Yard

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.