Speel het nieuwe woordspel Pic Combo op je iPhone
Redactie

Pic Combo is een paar dagen geleden als nieuw woordspel voor de iPhone gelanceerd en biedt een echte uitdaging voor de liefhebbers. Pic Combo is als app afkomstig van dezelfde ontwikkelaar die 4 Pics 1 Word heeft uitgebracht.

Raad het woord

Raad het woord is de basis van het spel Pic Combo, waarbij er twee afbeeldingen worden getoond. Elke afbeelding staat voor een woord en door de woorden van de twee afbeeldingen te raden wordt het juiste woord gevonden. Als je net begint, lijkt het spel aardig makkelijk, maar speel maar eens wat langer door en je zult zien dat het een echte uitdaging wordt. Pic Combo is beschikbaar in het Engels, maar dat kun je natuurlijk ook weer als een uitdaging zien.

Installeren en spelen maar

Zodra je Pic Combo op je iPhone hebt geïnstalleerd kun je het leuke woordspel meteen gaan spelen. Je hoeft je dus niet te registreren en er is ook geen tutorial beschikbaar. Je wordt meteen in het diepe gegooid zonder overigens te maken te hebben met ingewikkelde spelregels. Die zijn er namelijk niet. Er zijn honderden afbeeldingen beschikbaar die een woordpuzzel vormen. Je bent dus echt wel een tijdje bezig voordat je bent uitgespeeld en uitgekeken op dit spel.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.