Speel als FC Barcelona met Zen Pinball update voor iOS
Wouter Nijsen

Games waarbij je een flipperkast bespeelt, zijn er in overvloed. Pinballgames die worden gecombineerd met voetbal, zie je echter niet zoveel. In de App Store verscheen donderdag een belangrijke update op Zen Pinball, die een flink voetbalsausje over de arcadegame giet.

In de zogenoemde ‘Super League Football’ kast kunnen spelers voorafgaand één van de vele gerenommeerde voetbalteams kiezen, waaronder Barcelona, Real Madrid en Arsenal. Daarna kunnen zij het ‘voetbalveld’ betreden en naderhand proberen zoveel mogelijk doelpunten te maken.

Authentieke voetbalkast in Zen Pinball

Met de aanwezigheid van een commentator proberen de makers van Zen Pinball een zo natuurgetrouwe kast te maken. Je kunt de update eigenlijk zien als een moderne versie van World Cup Soccer, dat in de jaren ’90 een populaire kast was voor Midway Pinball Machine.

→ Check ook ons overzicht met de nieuwste en populairste iPhone-games!

Natuurlijk blijft het principe hetzelfde: je speelt pinball en moet zoveel mogelijk punten te scoren door de balletjes via de flippers zo lang mogelijk in het speelveld te houden.

Zen Pinball gratis te downloaden in App Store

Zen Pinball is al even gratis te downloaden via de App Store. Wil je de nieuwe voetbalkast gebruiken, dan dien je een bedrag van twee euro neer te leggen. De game is compatibel met iPhone, iPod Touch en iPad en werkt met iOS 5.0 of nieuwer.

De Super League Football-update komt ook naar de Mac, maar daarvoor betaal je een euro meer. De game is ontwikkeld door Zen Studios, die onlangs nog bekendmaakte dat het CastleStorm naar de mobiele apparaten brengt.

Zen Pinball

ZEN Studios Ltd.

10 (1 reviews)
Gratis via App Store

Zen Pinball
Zen Pinball
Zen Pinball
Zen Pinball
Zen Pinball

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.