Speed Kills: nieuwe spannende racegame voor je iPhone
Redactie

Speed Kills is een game voor de iPhone waarin alles om snelheid draait. Je kunt aan meer dan honderd races meedoen en het leuke is dat je ook kunt deelnemen aan verschillende kampioenschappen om je talent met anderen te meten.

Racen over planeten

game-speed-killsHet decor van de racegame Speed Kills is geweldig en de races vinden op vijf verschillende planeten plaats. In totaal zijn er honderd races beschikbaar die gereden worden op één van de meer dan vijftig tracks. Zo rijd je de ene keer een race in het heelal en vindt een volgende race weer plaats in het midden van een stad of op een van de bekende racetracks. De bediening gaat simpel via virtuele pads op je iPhone. Er zijn verschillende controls beschikbaar voor het achteruitrijden, sturen en natuurlijk voor het afvuren van munitie, want het gaat hier wel om een death-racing game.

Keuze uit acht racewagens

Bij het spelen van de game Speed Kills heb je de keuze uit acht verschillende racewagens, zoals een pick-up truck of een futuristische hovercraft-wagen. Wil je een echt flitsende wagen, dan heb je de mogelijkheid je racewagen te upgraden. Daarvoor kun je dan naar eigen inzicht een in-app aankoop doen om de racewagen op je eigen wensen af te stemmen.

De racegame Speed Kills is gratis beschikbaar voor de iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.