Speciale Verkiezingen app van de Telegraaf voor de iPhone
Redactie

De Telegraaf heeft als eerste medium van het land een speciale Verkiezingen applicatie ontwikkeld. De app is niet bedoeld om erachter te komen op wie je moet stemmen, maar laat je op de iPhone het verkiezingsnieuws op de voet volgen.

Nieuws over de verkiezingen

Je kunt geen krant openslaan of praatprogramma volgen zonder dat het over de aankomende verkiezingen gaat. Wie van het laatste actuele nieuws van de verkiezingen op de hoogte wil blijven kan ook de Verkiezingen 2012 app van de Telegraaf op de iPhone downloaden. Je vindt via de app onder meer informatie over liveblogs en het is mogelijk om al het nieuws en andere berichten via sociale media te delen. Het leuke is dat je tijdens de debatten en op de avond van de verkiezingen kunt meepraten via de liveblogs over de actuele ontwikkelingen.

Politiek nieuws

De Telegraaf heeft met de ontwikkeling van de Verkiezingen app de eigen positie als belangrijke nieuwsbron maar weer eens bevestigd. De applicatie biedt overigens veel meer dan uitsluitend het laatste nieuws en liveblogs. Bij de duiding van de ontwikkelingen spelen de parlementaire verslaggevers een belangrijke rol.

De verkiezingen worden op 12 september gehouden en dat is natuurlijk meteen de dag waarop je al het laatste nieuws over de lancering van de iPhone 5 in de gaten moet houden. Je kunt dan de laatste ontwikkelingen van de verkiezingen in Nederland volgen via de app Verkiezingen 2012, die je gratis kunt downloaden op je iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.