Actiegame Space Marshals is de gratis App van de Week

Redactie
15 april 2016, 15:39
2 min leestijd
Actiegame Space Marshals is de gratis App van de Week
Space Marshals

Space Marshals

€ 4,99

Reviewscore

8

Apple heeft de tactische actiegame Space Marshals verkozen tot App van de Week. In het spel speel je als marshal Burton, die in de ruimte op zoek gaat naar gevaarlijke voortvluchtigen.

Lees verder na de advertentie.

Originele mix tussen sci-fi en het Wilde Westen

Aan het begin van je avontuur ontwaakt Burton nog in zijn cel, maar wanneer het gevangenisschip in beslag wordt overgenomen door criminelen, ben jij de eerste die van de gevangenisrobot mee mag helpen de puinhoop op te ruimen. De besturing is herkenbaar voor tactische actiespellen op iOS.

Van bovenaf kijk je neer op de spelwereld en met het paneel aan de linkerkant bestuur je Burton. Met het rechterpaneel heb je de controle over je wapens. Het spel maakt gebruik van een beloningssysteem, waardoor je na het behalen van levels de beschikking krijgt over steeds betere geweren, bescherming en cowboyhoeden voor het echte Wilde Westen-gevoel.

Space Marshals mag over een groot arsenaal aan wapens beschikken, het spel is alles behalve een shoot ’em up-game. Marshal Burton is namelijk lang niet altijd sterker dan de voortvluchtige criminelen, waardoor je vaak op een alternatieve manier je tegenstander moet uitschakelen, door ze bijvoorbeeld eerst af te leiden met het gooien van stenen of granaten en daarna pas je slag slaan. Je kunt natuurlijk ook lak hebben aan alle sluiproutes en op de kamikaze-manier je vijanden proberen om te leggen, maar voor iedere keer dat je sterft krijg je minder beloningen aan het eind van de missie.

De vele oplossingen geeft Space Marhsals veel diepgang en zorgen ervoor dat je goed moet nadenken over je volgende stap. De game ziet er goed uit, zit vol met actiemomenten en geeft gebruikers de mogelijkheid om op hun eigen manier de levels te halen. Ook de computergestuurde tegenstanders worden steeds slimmer, wat de spelervaring ten goede komt.

Space Marshals downloaden

Space Marshals kost normaal 4,99 euro, maar is tot volgende week donderdag gratis te downloaden. De app vereist 321MB aan vrije opslagruimte en iOS 7 of hoger.

Space Marshals

Pixelbite

€ 4,99 via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu