SouthPark Mobile, gratis volledige afleveringen kijken
Redactie

Apple heeft eergisteren de applicatie South Park Mobile afgewezen. De applicatie zou ‘potentially offensive’ zijn. Een ontwikkelaar van een soortgelijke applicatie heeft meteen gereageerd op de afwijzing door de applicatie aan te bieden via Cydia. Één leuk verschil met de officiële applicatie is dat je met deze applicatie volledige afleveringen kan kijken.


<br />In de applicatie is het mogelijk om heel veel afleveringen online te bekijken. Je kan de afleveringen selecteren per seizoen. Na het selecteren van de gewenste aflevering ben je verplicht om 5 seconden lang naar een advertentie te kijken. Na die 5 seconden kan je pas op play klikken.

Trage verbinding

Veel gebruikers klagen over een trage verbinding tijdens het kijken van de afleveringen. Hierdoor loopt de aflevering telkens vast tijdens het kijken. Ik heb hier echter nog geen last van gehad. De vier afleveringen die ik heb gekeken zijn geen één keer vastgelopen. Ik heb deze afleveringen via een WiFi-verbinding gekeken die trager is dan de gemiddelde 3G-snelheid, dus dat betekent dat het ook gewoon over 3G moet werken.

South Park Mobile is te downloaden via de BigBoss-repo in Cydia.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

  • Martijn

    Dubbel post, Daan had het al online staan!

  • Jan, dit is niet de officiele South Park app hoor, dit is een andere. Niet de ene die in de App Store had moeten komen

  • ”De applicatie die nu in Cydia te vinden is, is niet de officiele applicatie, maar is toch de moeite waard”

  • Pingback: South Park Mobile tijdelijk offline | iPhoned.nl()

  • Sjoerd

    Bij mij staat er: error, u bent niet verbonden met internet verbinding. Terwijl ik wel ben verbonden. Weet jij mischien een oplossing???????????

  • Hoi im jinne by