SouthPark Mobile, gratis volledige afleveringen kijken

Redactie
21 februari 2009, 19:45
1 min leestijd
SouthPark Mobile, gratis volledige afleveringen kijken

Apple heeft eergisteren de applicatie South Park Mobile afgewezen. De applicatie zou ‘potentially offensive’ zijn. Een ontwikkelaar van een soortgelijke applicatie heeft meteen gereageerd op de afwijzing door de applicatie aan te bieden via Cydia. Één leuk verschil met de officiële applicatie is dat je met deze applicatie volledige afleveringen kan kijken.

<br />


In de applicatie is het mogelijk om heel veel afleveringen online te bekijken. Je kan de afleveringen selecteren per seizoen. Na het selecteren van de gewenste aflevering ben je verplicht om 5 seconden lang naar een advertentie te kijken. Na die 5 seconden kan je pas op play klikken.

Lees verder na de advertentie.

Trage verbinding

Veel gebruikers klagen over een trage verbinding tijdens het kijken van de afleveringen. Hierdoor loopt de aflevering telkens vast tijdens het kijken. Ik heb hier echter nog geen last van gehad. De vier afleveringen die ik heb gekeken zijn geen één keer vastgelopen. Ik heb deze afleveringen via een WiFi-verbinding gekeken die trager is dan de gemiddelde 3G-snelheid, dus dat betekent dat het ook gewoon over 3G moet werken.

South Park Mobile is te downloaden via de BigBoss-repo in Cydia.

Spotlight: Cydia

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's