Bekijk South Park gratis op je iPhone en iPad met de officiële app
Wouter Nijsen

Veel fans hebben er waarschijnlijk al lang op gewacht, maar nu is het dan eindelijk zover. Met de komst van de officiële South Park-app heb je voortaan alle 250- en toekomstige afleveringen bij de hand. Handig en bovendien gratis.

Alle 17 seizoenen bekijken

south park appDe app geeft je toegang tot alle 17 de seizoenen die je gerust kunt bekijken in Nederland, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Zwitserland. Door een regioblok die in contact staat met de uitzendrechten werkt het niet om South Park afleveringen buiten die landen te bekijken.

Wel ondersteunt de app Airplay zodat je de aflevering kunt streamen naar je Apple TV. Vanuit het hoofdmenu van de app navigeer je gemakkelijk naar alle seizoenen, uitgelichte en de meeste populaire afleveringen. Ook vind je vanuit hier de optie om de taal te wijzigen.

Nog geen ondertiteling

Hoewel de app beschikbaar is in het Nederlands, Engels en Duits hebben we nog geen optie kunnen vinden om ondertitels te activeren. Wellicht wordt dit in een toekomstige update aangepast. Daarnaast dien je wel altijd in verbinding met het internet te staan om afleveringen te kunnen bekijken. Er is geen mogelijkheid om video’s te downloaden voor offline gebruik. Ben je in een enthousiaste bui, dan heb je uiteraard wel de mogelijkheid om elke aflevering te delen met je vrienden via Facebook, Twitter, iMessage en e-mail.

South Park downloaden

South Park is gratis te downloaden vanuit de App Store en vereist iOS 7 of nieuwer en tenminste 22,2MB aan vrije opslagruimte. De app is geoptimaliseerd voor de iPhone, iPod Touch en de iPad.

South Park

VIMN Germany GmbH

5 (84 reviews)
Gratis via App Store
South Park
South Park
South Park
South Park
South Park

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.