SonicLighter: Aansteker voor de iPhone
Redactie

Er zijn vandaag de dag veel visuele aanstekers beschikbaar in de App Store, zowel gratis als tegen een kleine bedrag. Vandaag bekijken we SonicLighter ontwikkeld door Smule, het bedrijf dat ook de nummer 1 betaalde app Ocarina heeft gemaakt.

Effecten

Voor je geld (€0.79) wat je voor de applicatie betaald krijg je niet alleen een saai vlammetje, maar je kunt er ook nog wat mee: Zo reageert de vlam op bewegingen, en kun je hem als een echte aansteker aanmaken. Als je aan het draaiwieltje draait komen er als de vlam niet meteen aan gaat schokjes vrij.

De vlam ziet er redelijk realistisch uit, en de vorm van de vlam veranderd wanneer je je vinger in het vuur houd (au!). Ook kun je je vlam blauw en rood maken, om te laten zien of je voor Obama of McCain bent, maar inmiddels is dat natuurlijk niet meer aan de orde.

Ook zou er een mogelijkheid zijn om met de ene iPhone de andere aan te steken, dit heb ik niet getest.

Positie

Tijdens het starten wordt er gevraagd of je je huidige locatie wilt gebruiken, als je dit toe staat zul je op de kaart komen staan, die aangeeft waar in de wereld de app op dat moment gebruik wordt.

Deze kaart wordt ook in de applicatie weergeven: Een wereldbol die wat wegheeft van Google Earth, je kunt op de wereldbol ook inzoomen, maar dit kan niet heel ver.

Screenshots

<br /><br />

SonicLighter is voor €0.79 te koop in de App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Joop

  betaald, veranderd, houd???? Moeilijk hè?!

 • robert

  Joop: ik denk dat de bloggers van iPhoned meer hebben aan opbouwende kritiek ipv botte reacties als deze. Ze bloggen immers ook voor jou en hebben er profijt van als je ze hierbij kunt helpen. Waarschijnlijk steekt Daan veel van zijn vrije tijd in het bloggen en ziet hij daar niks voor terug.

 • Joop

  Nou, ik denk dat mijn reactie nogal meevalt. Hoezo bot? Je komt met een zielig “vrije tijd” verhaal, maar natuurlijk is dit een site waar ook geld mee verdiend wordt. Kijk naar de reclame’s. Denk je dat dat gratis kan? Dus…..een beetje aandacht aan de spelling mag best wel!

 • robert

  heb je natuurlijk ook wel gelijk in! 😉 vind alleen dat Daan (als ik kijk naar het aantal berichten van hem) aardig zijn best doet 🙂

 • ABC

  Joop, zoek een leven. zeikerd.