Spring naar topscores in Sonic Jump Fever
Rutger Otto

Sonic Jump Fever is de opvolger van Sonic Jump uit 2012, waarmee je Sonic en vrienden door verschillende levels omhoog moest laten springen. Zoals een goede opvolger betaamt, is Sonic Jump Fever groter, beter en meer van hetzelfde.

Dat betekent dus weer dat je in verschillende werelden omhoog springt, totdat je bovenaan het level uitkomt bij een luchtballon. Het spel is zoals je gewend bent van Sonic heel kleurrijk en doet denken aan de levels uit andere Sonic-games. Dat geldt overigens ook voor de muziek en dat rinkelende geluid dat het verzamelen van ringen maakt.

Highscores halen in Sonic Jump Fevr

In Sonic Jump Fever spring je van platform naar platform omhoog. Je bestuurt Sonic of vrienden door je iPhone te kantelen. Door ringen en power-ups te verzamelen behaal je uiteindelijk een score. In tegenstelling tot andere spring-spellen is Sonic Jump Fever niet eindeloos – je gaat van level naar level. Elk deel speel je op tijd en het is aan jou om zoveel mogelijk punten te scoren binnen die tijd. Daarmee kom je op de topscorelijst te staan en kun je proberen de punten van je Facebookvrienden te overtreffen. Elke paar dagen wordt het level veranderd.

In de game stuiter je vanzelf omhoog over zwevende platformen. Om hoger te komen kun je een extra sprong maken in het midden van lucht. Vijanden kun je van onderaf aanvallen. Onderweg kom je dieren in kooitjes tegen die je kunt bevrijden. De power-ups zijn handig om topscores te halen. Zo wordt je bijvoorbeeld even sterker tegen vijanden of krijg je extra ringen om te verzamelen. Maak je combo’s, dan kom je in ‘Fever’ modus, waarmee je veel extra punten kunt halen.

Sonic Jump Fever downloaden

Liefhebbers van Sonic Jump zullen eveneens veel plezier beleven aan Sonic Jump Fever. Wel jammer is de grote hoeveelheid advertenties en het energie-systeem, waardoor je maar een bepaald aantal spellen kunt spelen waarna je moet wachten tot de energie weer is aangevuld. Natuurlijk kun je dat met in-app aankopen versnellen, maar het spel is ook zonder die uitgaven prima te spelen.

Sonic Jump Fever is gratis te downloaden voor iOS 7 of nieuwer. Er is daarvoor 97,2 MB aan vrije opslagruimte nodig.

Sonic Jump Fever

SEGA

8 (15 reviews)
Gratis via App Store

Sonic Jump Fever
Sonic Jump Fever
Sonic Jump Fever
Sonic Jump Fever
Sonic Jump Fever
Sonic Jump Fever
Sonic Jump Fever
Sonic Jump Fever
Sonic Jump Fever
Sonic Jump Fever

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.