Sociale TV app van Veronica Magazine voor de iPhone

Redactie
22 februari 2012, 1:00
1 min leestijd
Sociale TV app van Veronica Magazine voor de iPhone

Veronica Magazine heeft een sociale tv-gids app uitgebracht voor de iPhone. Met de Veronica Magazine TV app kun je onder meer zien, waar je Facebookvrienden naar zitten te kijken. Maar ook ontdek je welke televisieprogramma’s als trending topic worden aangemerkt op Twitter.

 

De beste sociale televisiegids

De Veronica Magazine TV app is om meerdere redenen de beste sociale televisiegids. Je kunt tot wel drie dagen vooruit kijken wat er op televisie komt met een programmering van meer dan 120 televisiezenders. Daarbij kun jij en anderen ratings geven aan een programma. De ratings kunnen gedeeld worden met je vrienden op Facebook. Bovendien kun je de tweets volgen van trending topics op Twitter. Hiervoor is een hashtag van het programma beschikbaar.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk ook meer dan dertigduizend filmrecensies

De Veronica Magazine TV app heeft nog meer te bieden. Er zijn namelijk ruim dertigduizend filmrecensies toegevoegd, die gebaseerd zijn op het vijfsterrensysteem. Bovendien heb je de mogelijkheid om filmtrailers te bekijken. Daar zijn er maar liefst 2500 van beschikbaar in de Veronica database. Het kwaliteitsniveau wordt automatisch gekozen, zodat je verzekerd bent van een goede beeldkwaliteit.

 

Inloggen met Facebook

In de toekomst wordt het mogelijk gemaakt om vanuit Facebook en Hyves in te loggen. En ook is het dan mogelijk om rechtstreeks mee te praten op Twitter via de Veronica Magazine TV app.

De Veronica Magazine TV app voor de iPhone is met alle functionaliteiten zeker de beste sociale televisiegids te noemen. Je kunt de app gratis downloaden.

 

Categorieën: Amusement Apps, Lifestyle
Spotlight: TV Gids

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's