So You ThinkYou Can Dance 2012 app voor je iPhone
Redactie

In de maand september wordt het televisieseizoen altijd nieuw leven ingeblazen en komen er nieuwe en bekende programma’s op televisie. Dat laatste geldt voor So You Think You Can Dance, want de app voor de iPhone voor het nieuw seizoen is nu beschikbaar.

SYTYCD

So You Think You Can Dance is een populair televisieprogramma, dat vanaf de start op 2 september elke zondagavond te bekijken is op RTL 5 om 20.00 uur. Liefhebbers van het programma kunnen de applicatie op de iPhone downloaden om er nog meer plezier aan te beleven. De applicatie zorgt er namelijk voor dat je altijd en overal op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen en nieuwtjes van het programma. De jury van het dansprogramma bestaat uit Ish Ait Hamou, Euvegenia Parkakhina, Jan Kooijman en Dan Karaty. Zij gaan weer op zoek naar het beste danstalent in zowel België als Nederland en jij kunt daar getuige van zijn. Dennis en An staan de dansers bij.

Vijf onderdelen

De applicatie bestaat uit vijf onderdelen, zoals de lijst met kandidaten, videofragmenten, reacties van Facebook en Twitter, Fans en stemmen. Via het tabblad fans zie je op een kaart waar de fans zich ophouden, maar het is mogelijk om de locatiegegevens niet openbaar te maken. Je kunt meepraten via Facebook en Twitter en de lijst met kandidaten bekijken. Overigens geldt voor het stemmen via de app dat er kosten aan verbonden zijn. Je betaalt dus per uitgebrachte stem op je favoriete danser een bedrag via een in-app aankoop.

De app So You Think You Can Dance is gratis te downloaden op je iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.